Om os

om_os

Mech-E ApS er en rådgivende ingeniør virksomhed der blev stiftet af Bo Frederiksen i 2008, med fokus på teknisk projektledelse indenfor primært Food og Pharma industrien i Danmark og Sverige.

Mech-E står for ”Mechanical Engineering” og det var netop mekanisk / proces teknisk rådgivning der var udgangspunktet i selskabet.

I 2012 blev Mech-E ApS dansk og svensk distributør for franske SOFRASER som fremstiller ’high-end’ viskositetsmålingsudstyr til såvel in-line brug i rørsystemer, tanke mv. som viskositetsmålinger håndholdt udstyr i laboratorier, i produktion og i ”field” operationer.

I 2015 blev Mech-E ApS officiel salgspartner for tyske CENTEC som fremstiller høj kvalitets instrumenter indenfor Food, Pharma, Bryggeri, Kemisk industri samt energi sektoren. CENTEC leverer endvidere ”Turn-key” projekter i form af units (”skids”) til samme industrier bygget på egne fabrikker i Tjekkiet.

Med en solid baggrund samt 19 års engineering erfaring indenfor både Food og Pharma industrien, hvor igennem der er opbygget et stort kendskab til mange processer / enhedsoperationer, er Mech-E ApS en stærk partner i ethvert engineering-, optimerings- eller installationsprojekt. Dette enten som teknisk projektleder, ”pakke ejer” eller add-hoc support til netop jeres projekt.

Klik her´  for CV over gennemførte projekter.

Vi ser frem til at samarbejde med netop jeres virksomhed – Ring/skriv for en uforpligtende projekt snak.

Med Venlig Hilsen
Bo Frederiksen